Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek yürekin kullanılmaktadırlar.

BİST pay verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST ad ve logosu "Koruma görevlisi Marka Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğustalıktirilemez.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bununla yanında dundaki kriterlere malik olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil kondisyon önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Uslu Kanatlı Yangın Kapıları; Hareketsiz kanatlı tasarımıyla, Yangın Merdiveni Kapısı ev mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının öbür bölgelere yayılmasını engellemek yürekin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve dayalı bünyenın güvenliğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana bapların taliı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın karınindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz sağlıklı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın ahenkli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait muayene geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle biricik katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Report this wiki page